GSE ER NU EN DEL AF RACO

G.S.E. ApS blev grundlagt i 1973 og har siden specialiseret sig i udvikling og fremstilling af elektroniske komponenter til primært lastbiler og testudstyr til autoværksteder.

 

Produktsortimentet omfatter:

DC-DC omformere fra 24V til 12V, Relæbox/Trailer Omformer, Prøvestik og Testlines til afprøvning af anhængerstikdåser. Trailerlystester til afprøvning af anhængere/trailere og Pedaltrykmåler, der anvendes i forbindelse med en bremsetester. 

Endvidere fremstilles flere produkter for OEM kunder.

G.S.E. produkterne er altid af høj kvalitet, hvilket begrunder mottoet: At producere højest mulig kvalitet til lavest mulig pris, og aldrig gå på kompromis med et for lavt kvalitets niveau. Kvalitetsniveauet fastlægges altid ud fra kundens behov, ønsker og krav samt G.S.E.’s ekspertise og erfaring. 

På grund af denne målsætning, og en effektiv kvalitetskontrol af alle produkter, er der kun en reklamations procent på 2 promille, inkl. fejl der kan skyldes fejlmontage, forkert brug og overbelastning, da firmaets politik er: Enhver tvivl skal komme kunden til gode, fordi en god kunde først og fremmest er en tilfreds kunde.

G.S.E. har en eksportandel på over 80% af omsætningen til 30 forhandlere i udlandet og befinder sig på 9 markeder i Europa, bl.a. har virksomheden kunder som Robert Bosch og Hella i Tyskland. 

For at modvirke stigende omkostninger, samt en stigende konkurrence på priser, blev en del af produktionen flyttet til Polen i 1990, og i 1998 blev der etableret et tæt samarbejde med en Estisk underleverandør til produktion af nye OEM produkter i et større antal.

I dag er virksomheden opdelt med: I Danmark: Administration; Produktudvikling; Test; Kontrol og Produktion med ca. 20%. Medarbejderantal: 6.

Øvrig produktion, ca. 80% sker i Polen og Estland. Medarbejderantal: 24, som kan udvides ved behov.